25 d'abril de 2024

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Maridatge de formatges i vins

10 de novembre de 2018, a les 19:30-21:30

25€

Farem un maridatge de sis formatges, cinc de francesos i un d’anglès.

Cadascú anirà acompanyat d’un pa adient.

La majoria dels formatges els tastarem amb vins, tot i que també algun d’ells serà tastat amb un cava rosat o cervesa.

Comprovarem com canvia el gust dels formatges quan el tastes sol o quan el barreges a la boca amb el pa, amb fruits secs i/o amb el vi adient.

Sabrem una mica d’història de cada formatge, així com la nota de tast dels vins.

L’August Andreu serà qui dirigirà el maridatge, la història dels formatges ens serà explicada per la historiadora Roser Garcia i la nota de tast anirà a càrrec del Lluís Codiñach.

Una experiència gastronòmica que de ben segur no us deixarà indiferents.

Mostra els detalls

Data:
10 de novembre de 2018
Hora:
19:30-21:30
Cost:
25€
Categories d'Esdeveniment:
,

Recinte

Teatre Societat Aliança Palmarenca
Carrer Sant Josep, 1
la Palma de Cervelló, Barcelona 08756
+ Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte

One thought on “Maridatge de formatges i vins

  • Manel

    Una bona experiència gastronòmica en què vam degustar diversos formatges francesos i un d’anglès, acompanyats de vins que maridaven adequadament.
    Vins de Borgonya, Terra Alta, Somontano, Xile, Montsant, cervesa de blat de Baviera i un cava rosat, van donar el complement perfecte als formatges.
    Els fruits secs, les panses, el codony, la mantega, la patata bullida i pans diversos (pa de sègol amb mel, d’olives, de pagès, de nous, de llavors) van completar l’oferta gastronòmica.
    Una bona vetllada, sens dubte.

    Reply

Respon a Manel Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “Maridatge de formatges i vins

  • Manel

    Una bona experiència gastronòmica en què vam degustar diversos formatges francesos i un d’anglès, acompanyats de vins que maridaven adequadament.
    Vins de Borgonya, Terra Alta, Somontano, Xile, Montsant, cervesa de blat de Baviera i un cava rosat, van donar el complement perfecte als formatges.
    Els fruits secs, les panses, el codony, la mantega, la patata bullida i pans diversos (pa de sègol amb mel, d’olives, de pagès, de nous, de llavors) van completar l’oferta gastronòmica.
    Una bona vetllada, sens dubte.

    Reply

Respon a Manel Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *