12 de juliol de 2024
principalsocietat

Tornen l’entreteniment i la cultura al Teatre de la Societat Aliança Palmarenca

Després de l’aturada a què ens ha obligat la pandèmia de la Covid19, des de la Societat Aliança Palmarenca ens alegrem d’informar-vos que reprenem les activitats culturals.

Per la represa de l’activitat hem triat dues sessions de cinema (una de cinema nit i una de cinema familiar) i una obra de teatre; les tres activitats es realitzaran durant el mes d’octubre i en rebreu la informació detallada a través d’aquest lloc web i d’altres xarxes socials.

Totes aquestes activitats tindran en compte les mesures sanitàries indicades per les autoritats sobre la pandèmia de la Covid 19: mascareta, gel hidroalcohòlic, distància de seguretat, registre dels assistents (caldrà facilitar nom i cognom i un telèfon de contacte per accedir a la sala) i altres. Per tal d’evitar concentracions de persones en els accessos cal arribar als actes amb certa anticipació.

El president de la Societat Aliança Palmarenca, el sr. Joan Tintoré, i tota la junta agraïm la vostra comprensió i esperem comptar amb el vostre suport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *